• <cite id="g6u98"></cite>

    <cite id="g6u98"><noscript id="g6u98"></noscript></cite>
    <rt id="g6u98"></rt>
    <rp id="g6u98"><meter id="g6u98"></meter></rp>
  • <rt id="g6u98"><optgroup id="g6u98"></optgroup></rt><cite id="g6u98"><span id="g6u98"></span></cite>

    (哈爾濱新東方)2020年12月英語四級聽力對話真題答案

    2020-12-12 20:24:59來源:新東方在線

      新東方在線英語四級頻道考后發布英語四級真題答案解析,同時新東方實力師資團隊將對英語四級真題答案做權威解析,免費領取【大學英語四級真題解析】課程。更多2020年12月大學英語四級聽力真題答案、英語四級作文真題范文、英語四級閱讀真題答案、英語四級翻譯真題答案,請查看【2020年12月大學英語四級真題答案解析】專題。預祝大家高分通過大學英語四級考試!

    “四六級考試真題解析”/

    點擊廣告圖,第一時間查看考后真題解析↑↑↑↑

      Conversation 1

      Conversation one

      W:Raise Solar. Lisa is speaking, how can I help?

      M:Hi, my name is Winston.8) I wish to inquire about solar panel installations.

      W:Yes, what would you like to know?

      M: 9)My neighbor installed panels on his roof about a year ago. In order to power his hot water, he tells me it has saved him over $500 thus far. Does that sound about right to you?

      W: I'm not familiar with your neighbor or his particular setup. But that amount is definitely possible. I can tell you that the average four-bedroom house may typically have a roof with 50 square meters of surface area. Four panels on one side of that roof could save a family of four around $300 a year.

      M: Okay, that sounds about right then. My house is about the side you described, but my neighbors is bigger. I'm not sure how many panels he has up there. He does have a large family of six.

      W: Are you interested in stalling some solar panels on your roof, sir?

      M: Yes, I'm considering it.

      W: If you wish to come into our office, we can show you the different solutions we offer.

      M:OK,I might do that. 10) But just quickly, if you don't mind, could you tell me approximately how much a typical installation costs, like, say, four panels?

      W: 11)Prices do vary depending on different factors, but as a rough estimate, it's around $2,000, but you know, a typical household will make back that initial investment in about 5 years.

      M:OK,I see, thank you.

      Questions, 8 to 11 are based on the conversation you have just heard.

      Question 8. What is the man's purpose for calling the woman?

      答案: I wish to inquire about solar panel installations.

      Question 9 . What do we learn about the man's neighbor from the conversation?

      答案:My neighbor installed panels on his roof about a year ago. In order to power his hot water, he tells me it has saved him over $500 thus far.

      Question 10.What is one of the man's chief concerns?

      答案:How much a typical installation costs

      Question 11, how long will it take a typical household to make back the initial investment?

      答案:Prices do vary depending on different factors, but as a rough estimate, it's around $2,000, but a typical household will make back that initial investment in about 5 years.

      文章解析:本篇對話難度不大,主要是男人電話咨詢太陽能電池板安裝的相關問題,根據視聽一致的方法和文章主旨可以答對題目。問題8,定位對話前兩回合,男人希望咨詢安裝問題。問題9,男人提及他的鄰居安裝的相關情況,根據試聽一致可得出答案定位句。問題10 ,問男人主要的關心,文中提及男人對安裝的細節感興趣。問題11轉折詞but定位后引出答案定位句,一個典型的家庭要在五年內回收投資。

      Conversation two.

      M:Good afternoon. Sorry to have kept you waiting. How can I help you?

      W:No problem. I'm interested in booking a holiday to Australia and wonder if you could tell me what deals you have.

      M:Sure. Are you only looking for flights or a package holiday with everything included?

      W: When you say everything, what do you mean?

      M:Well, a package holiday would include your flights, hotels, meals, day trips to different places of interest and transport to and from the airport.

      W: 13)Yeah, that sounds pretty good. I'm going with my family, so it would be nice to have everything taken care of. So what sort of deals do you have for package holidays? Then?

      M: All sorts really? How long do you want to go for? And what dates?

      W:14)2 weeks around Christmas time would be great

      M: OK, let me check that for you. Here's one, 14 nights in southeastern Australia, five nights in Sydney and five nights in Melbourne. And then for the other four nights, you can choose from a list of trips to other places nearby. You could visit Canberra, for example, all the Blue Mountains. You could go for a drive down the Great Ocean Road. Also, if you're interested in wine you, could go on a tour of the places where they grow grapes and make wine.

      W:15)That sounds great. It's good. We can choose some activities ourselves.

      Questions, 12 to 15 are based on the conversation you just heard.

      Question 12. Where is the conversation taking place?

      答案:通過對話內容可推斷此對話發生在旅行社

      Question 13. Why is the woman interested in package holidays?

      答案:Yeah, that sounds pretty good. I'm going with my family, so it would be nice to have everything taken care of.

      Question 14. How long does the woman want to go for the holiday?

      答案:2 weeks around Christmas time would be great

      Question 15. What does the woman say? She likes about the holiday package?

      答案:That sounds great. It's good. We can choose some activities ourselves.

      解析:本篇對話難度不大,主要為咨詢旅游相關話題。問題12為典型的推斷地點題型,通過對話內容可推斷此對話發生在旅行社。問題13,原詞重現,問題問到女人是否對抱團打包旅游感興趣,女人明確回答聽起來很好。問題14,問及女人想旅游多長時間,原詞重現,女人說道圣誕節左右的2個星期。問題15定位文章結尾,原詞重現,問及女人是否喜歡這個安排,女人明確回應聽起來很好,要自己選擇一些活動。

    2020年12月大學英語四級真題及答案大匯總
    題型

    掃碼關注四六級小助手服務號

    更多內容請查看【2020年12月大學英語四級真題答案解析】專題

    【0元領課】10天刷完四六級高頻詞

    10天刷完四六級高頻詞

    【2021年6月】:大學英語四級春季全程班

    大學英語六級春季全程班

    本文關鍵字: 四級聽力答案

    2020年四六級考試真題回憶及解析

    關注新東方在線 回復【四級真題】

    更多資料
    更多>>
    更多內容

    6月四六級備考資料

    最新考前水平測試

    更多>>
    • 開課時間:5月18日

      四六級500+沖刺特訓營

      看直播贏小米藍牙耳機!考前20天高效備戰,高頻詞匯規劃匯總!

      價格 : ¥0元

      限報人數:10000人

      免費領取
    • 5月10日-13日

      四六級考前30天急救計劃

      直播送小米手機、小米鼠標、小愛音箱!抓住30天黃金復習期,查漏補缺,對癥下藥!

      價格 : ¥0元

      限報人數:10000人

      免費領取
    更多公開課>>
    更多>>
    更多資料
    亚洲日韩欧美国产高清αv,国产美女高潮流白浆免费观看,男女性高爱潮是免费国产