• <cite id="g6u98"></cite>

    <cite id="g6u98"><noscript id="g6u98"></noscript></cite>
    <rt id="g6u98"></rt>
    <rp id="g6u98"><meter id="g6u98"></meter></rp>
  • <rt id="g6u98"><optgroup id="g6u98"></optgroup></rt><cite id="g6u98"><span id="g6u98"></span></cite>

    2020年12月英語四級聽力短文三真題答案(新東方版)

    2020-12-12 20:20:02來源:網絡

      新東方在線英語四級頻道考后發布英語四級真題答案解析,同時新東方實力師資團隊將對英語四級真題答案做權威解析,免費領取【大學英語四級真題解析】課程。更多2020年12月大學英語四級聽力真題答案、英語四級作文真題范文、英語四級閱讀真題答案、英語四級翻譯真題答案,請查看【2020年12月大學英語四級真題答案解析】專題。預祝大家高分通過大學英語四級考試!

    “四六級考試真題解析”/

    點擊廣告圖,第一時間查看考后真題解析↑↑↑↑

      2020年12月四級第1套聽力passage3解析

      新東方沈陽學校王佳

      【試題】

      [22] An average person consumes 144 pints of milk a year, but 40% of that is poured on the cereal and 60% of those people are children. But what was once advertised as nutrition is becoming unpopular. Americans drinks 37% less milk than they did in the 1970s. And in the UK, dairy consumption overall has fallen by a third in the past 20 years. [23] Milk is increasingly being described in a negative light. A recent blog suggested that maybe people are drinking less milk because it is poisonous to many of us. Lactose is the sugar found in milk in dairy products. it needs a series of complex proteins to break it down. Without enough of these proteins, [24]the lactose is broken down by bacteria in a human body. This can cause physical pain and produce gas in the stomach. However, after we have finished breast and formula feeding, most of us don't continue producing the complex proteins in our bodies, which are necessary to break down the lactose. Despite the problems that I just see in milk, it does provide many benefits. [25] Milk is nutritious, it contains vitamins A and D as well as protein and isn’t full of calories. You can test yourself by drinking a large glass of milk. If you get sick in your stomach within the next 24hrs, you are lack in the proteins to digest milk.

      Question 22 to 25 are based on the passage you have heard.

      22 what does the passage say about Americans?

      23 how do Americans and British think of milk nowadays?

      24 why does drinking milk cause pain in some people?

      25. What does the passage say is a benefit of milk?

      【答案】

      (見上文劃線部分)

      【解析】

      Q22.第一題符合【開頭首1-3句出題的原則】,從關鍵字對照和同義詞替換出來可以找到答案。并且,聽力技巧講過要求注意帶數字的地方,可以找到相應的材料對應部分。

      Q23 第二題,提示詞increasingly和negative可以判斷出人們對于牛奶的負面看法。并且后續的recent blog中提到的內容,也是我們在聽力技巧中經常說到的【報告,博客,某人說的話】要注意的原則,也可以很好的反應出來這個選項。

      Q24 這個題,關鍵字對照就可以,屬于原詞重現。

      Q25 這個題,也是原詞重現,只要抓住關鍵詞,這個題不難。

      【聽力述評】

      本篇文章講述了人們現在對于牛奶的看法。從以前大肆廣告到現在發現了lactose乳糖在人中的不良反應引出對牛奶的負面情緒。出題模式符合聽力技巧:如原詞對照,同義詞替換,和注意【某某人說的話】的出現等。除23略微多點理解以外,其他都不難。

    2020年12月大學英語四級真題及答案大匯總
    題型

    掃碼關注四六級小助手服務號

    更多內容請查看【2020年12月大學英語四級真題答案解析】專題

    【0元領課】10天刷完四六級高頻詞

    10天刷完四六級高頻詞

    【2021年6月】:大學英語四級春季全程班

    大學英語六級春季全程班

    2020年四六級考試真題回憶及解析

    關注新東方在線 回復【四級真題】

    更多資料
    更多>>
    更多內容

    6月四六級備考資料

    最新考前水平測試

    更多>>
    • 4月21日

      四六級考前水平測試

      參與???直播解析,贏SK-II神仙水、安熱沙小金瓶、小米旅行箱、雙肩包!

      價格 : ¥0元

      限報人數:10000人

      免費領取
    • 4月19日

      四六級考前60天沖刺計劃

      直播送Dior口紅、SK-II神仙水、安熱沙小金瓶!參與測評+聽完所有直播,包郵送紙質書!

      價格 : ¥0元

      限報人數:10000人

      免費領取
    更多公開課>>
    更多>>
    更多資料
    亚洲日韩欧美国产高清αv,国产美女高潮流白浆免费观看,男女性高爱潮是免费国产